Colaboratori

Ursitoare

Doriți ca ursitoarele să îi ureze “Bun Venit!” noului membru al familiei, la petrecerea de botez? RDR SOUND este locul în care găsim soluții personalizate pentru toate solicitările. Suntem flexibili și creativi, vă invităm să vă convingeți punându-ne la încercare!

Gheata Carbonica

Daca iti doresti si tu ca atunci cand vei fi mireasa sa dansezi alaturi de alesul inimii deasupra unor norisori, intr-o atmosfera de basm, atunci contacteaza-ne acum si noi va indeplinim dorinta. Toate aceste lucruri sunt posibile utilizand efecte speciale cu gheata carbonica.

 

Dansuri Populare

Prin urmare, ne-ar face o deosebita placere sa fim alaturi de dumneavoastra la evenimentele pe care le organizati / gazduiti.In acest sens, avem pregatit un program ce cuprinde o suita de dansuri din toate zonele tarii. Bineinteles, perechile de dansatori vor incinge la sfarsitul reprezentatiei o hora romaneasca alaturi de meseni.

Artificii Interior

Vulcani cu flacăra rece pentru dansul de deschidere sau cascadă din jerbe pentru a crea o perdea de lumină şi culoare. Noi ne ocupăm de pregătirea momentului.